Hometrainer review

Hometrainer reviews kunnen je helpen om erachter te komen of een bepaalde hometrainer bij je past. Elke individuele review bestaat uit; een samenvatting, de belangrijkste eigenschappen, pluspunten, minpunten en een eindoordeel.

Fitbike Ride 5

fitbike ride 5

De Ride 5 is de hometrainer voor thuisgebruik met de beste prijs - kwaliteit verhouding. Deze hometrainers is geschikt voor verschillende soorten trainingsdoeleinden, zoals; conditie opbouwen, vetverbranding en revalidatie.

Tijdens het lezen van de review zul je al snel merken waarom deze hometrainer gekozen is tot de hometrainer met de beste prijs - kwaliteit verhouding. 

Fitbike Ride 6 iPlus

fitbike ride 6 iplus

De Ride 6 is de beste hometrainer voor intensieve gebruikers. Natuurlijk kan ook een minder intensieve sporter gebruik maken van deze hometrainer.

De Ride 6 iPlus beschikt over relatief uitgebreide trainingsmogelijkheden. Je kunt dan denken aan uitgebreide mogelijkheden op het gebied van; trainingsprogramma's, weerstanden en het aansluiten van je smartphone of tablet.

Fitbike Ride 3

fitbike ride 3

De Ride 3 is een hometrainer zonder 'toeters of bellen'. De hometrainer voldoet gewoon prima voor hetgeen waar die voor gemaakt is; om lekker thuis te kunnen fietsen dus. Deze hometrainer is daarom dan ook voornamelijk geschikt voor een lichte gebruiker.

Speciaal aan deze hometrainer is de extra lage instap. Hierdoor is deze hometrainer extra geschikt voor de kleinere sporter of iemand die normaal gesproken lastiger op een hometrainer kan komen. Bijvoorbeeld vanwege een blessure.

Kettler E1 Fun

kettler e1

De E 1 behoort tot de meest populaire hometrainers van Kettler. Niet voor niks natuurlijk.  De specificaties, kwaliteit en mogelijkheden van deze hometrainer zijn prima.

De gratis meegeleverde oorclip is een handig extraatje. Hiermee kun je direct gebruik gaan maken van de effectieve hartslagtrainingsprogramma's. Trainen op basis van hartslagprogramma's is het meest effectief. De meegeleverde oorclip is daarom ook zeker geen overbodige luxe.

Kettler Giro P

kettler giro p

De Giro P is het model Kettler hometrainer voor de beginnende gebruiker. De specificaties, mogelijkheden en kwaliteit van deze hometrainer zijn meer dan voldoende.

Ook biedt de hometrainer genoeg uitdaging voor een beginnende gebruiker. Zo kun je bijvoorbeeld een borstband of oorclip op deze hometrainer aansluiten om je hartslag nauwkeurig te meten.

Kettler Giro M

Kettler Giro M hometrainer

De Giro M van Kettler is de minder uitgebreide variant van de Giro P. Ook deze hometrainer is voornamelijk geschikt voor beginnende gebruikers.

De Giro M beschikt over wat minder goede specificaties en heeft niet de mogelijkheid om te trainen op basis van voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's.

Voor beginnende gebruikers die toch geen gebruik denken te gaan maken van de trainingsprogramma's is de Giro M vanwege zijn goedkopere prijs een goed alternatief.

Kettler Golf M

kettler golf m hometrainer

De Golf M van Kettler is een stabiele hometrainer voor thuisgebruik. Deze hometrainer beschikt over redelijk goede specificaties in verhouding tot de prijs.

De hometrainer beschikt verder over meer dan voldoende opties om het fietscomfort te vergroten. Zo kun je bijvoorbeeld het zadel in hoogte en breedte verstellen, heeft de hometrainer een lage instap en heeft de hometrainer een comfortabel zadel.

De Golf M kan een goede keuze zijn voor gemiddelde gebruikers die op zoek zijn naar een hometrainer met redelijk goede specificaties en meer dan voldoende trainingscomfort.