Kettler Hometrainer

kettler hometrainer voor thuis

De Kettler hometrainer is al jarenlang populair onder hometrainergebruikers. Het Duitse merk staat vooral bekend om zijn degelijkheid. Een keuze voor een hometrainer van het merk Kettler staat dus vaak garant voor een goede keuze.

Wat ik je wel wil aanraden is om eerst verschillende Kettler hometrainers met elkaar te vergelijken voor je een keuze maakt. De kwaliteit, specificaties en mogelijkheden van de Kettler modellen verschillen wel degelijk van elkaar. Daarnaast kan de ene hometrainer van Kettler beter bij je passen als de andere.

Om je te helpen met het maken van een keuze heb ik verschillende Kettler hometrainers met elkaar vergeleken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een aantal Kettler modellen die als beste beschouwd kunnen worden. In dit artikel vind je de beste Kettler hometrainers voor thuis.

De beste Kettler hometrainers voor thuis

ProductProduct
afbeelding
Vliegwielmassa (kg)Aantal
programma's
Maximaal
belastbaar
gewicht (kg)
Prijs
#1. Kettler E1 Fun kettler e 1 fun63150€€€
#2. Kettler Giro P kettler giro p black88130€€
#3. Kettler Giro M kettler giro m black60110

Klik op de rode link voor een uitgebreide review.

De Kettler E 1 Fun voor de intensieve gebruiker

kettler e1

De E 1 is één van de meest populaire Kettler hometrainers. En niet voor niets. Deze hometrainer beschikt over prima specificaties en is van goede kwaliteit. De E 1 is daarom dan ook geschikt voor de intensieve sporter.

Wat je onder intensief gebruik kunt verstaan is bijvoorbeeld dagelijks op een redelijk hoog tempo fietsen. Als je van plan bent om een Kettler hometrainer aan te schaffen en je wilt dagelijks intensief kunnen trainen op de hometrainer dan is het zeker de moeite waard om de volledige review te lezen!

De Kettler Giro P voor de beginnende gebruiker

kettler giro p

De Giro P is vooral populair onder beginnende gebruikers.  Voor een beginnende gebruiker zijn de specificaties en mogelijkheden van deze hometrainer meer dan voldoende.

Een beginnende gebruiker is iemand die nog niet zo veel ervaring heeft met fitnessen. Trainingsdoelen van beginnende gebruikers kunnen bijvoorbeeld zijn; simpelweg in beweging blijven, vet verbranding of conditie opbouwen.

Als jij een beginnende hometrainer gebruiker bent dan is het zeker aan te raden om de volledige review van de Giro P te lezen.

Het merk Kettler

Grote kans dat je niet dagelijks op zoek bent naar hometrainers ;). Voor velen van ons is het merk Kettler niet zo bekend of helemaal niet bekend. Om je een beter beeld te geven van het merk Kettler zal ik een korte samenvatting geven van het bedrijf zelf. Stel dat je een hometrainer van Kettler aanschaft dan is het wel zo prettig om te weten bij welk bedrijf je dat doet.

Kettler is een Duits bedrijf dan inmiddels al meer dan zestig jaar bestaat. Kettler verkoopt niet alleen hometrainers, maar ook andere soorten fitnessapparaten voor thuisgebruikers. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan; crosstrainers, loopbanden en krachtstations.

Van oudsher verkocht Kettler tuinmeubelen. Bij de wat oudere generatie ( met alle respect ) zal het merk Kettler daarom dan ook over het algemeen wat bekender zijn. De afgelopen decennia zijn ze zich meer gaan richten op het aanbieden van thuisfitnessapparaten.

De fitnessapparaten zijn vrij populair bij consumenten door de goede prijs - kwaliteit verhouding. Voor relatief weinig geld kan je bij Kettler een degelijk fitnessapparaat voor thuis aanschaffen.

Verwacht echter geen sportschool kwaliteit. Hometrainers in de sportschool zijn gemaakt om veel vaker en intensiever belast te kunnen worden.

Je krijgt gewoon waar je voor betaald. Vele consumenten zullen het met me eens zijn dat je 'waar voor je geld' krijgt als je een Kettler apparaat aanschaft. De keuze voor een fitnessapparaat van Kettler is dus een prima keuze als je een fitnessapparaat voor thuis zoekt.